2020 modellene strømmer på - kom innom for en titt og en kopp kaffe..

Kontakt Haugaland Caravan AS

Morten Knutsen
Selger 
Haugaland Caravan
Sentralbord 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Denne helårsbobilen har

12 års garanti

Fuktskader regnes som en av de største truslene mot din bobil, og slike skader medfører ofte dyre reparasjoner og ødelagte ferier. LMC Breezer er en utmerket helårsbobil for norske forhold, med vinterpakke og hele 12 års tetthetsgaranti. Og best av alt? Den kan kjøres med vanlig førerkort.

  LMC Breezer H 737 G er en flott helårsbobil fra LMC med vannbåren varme, senkeseng og en god sittegruppe. Modellen har separat dusj og toalett, og mulighet for å komme til i garasje via luke mellom sengene. Sist men ikke minst har bilen også 12 års tetthetsgaranti, forteller Tone Mellingen hos Bergen Caravan.

Spekket av utstyr
Fabrikkmontert utstyr i Breezer H 737 G hos Haugaland Caravan består av ALDE vinterpakke, gulvvarme, gulvtepper og vinterdeksel kjøleskap, samt garasjepakke med reservehjulsholder, lagringssystem, festeskinner, garasjedør venstre side. Modellen har også markise, ventilator på kjøkken, tåkelys og LED kjørelys. – Bilen er på 3,5 tonn og kan kjøres med vanlig sertifikat, men kan også justeres opp til en totalvekt på 3.850 kg om ønskelig, forklarer Mellingen.
LMCs produkter karakteriseres av innovative løsninger og sporty eleganse. Foto: Oddgeir Visnes.
Bransjens beste tetthetsgaranti
Som eneste aktør i caravanbransjen tilbyr LMC hele 12 års tetthetsgaranti for alle sine produkter, takket være unike materialer og nye produksjonsmetoder. LMCs unike Long Life Teknologi regnes som den mest innovative karosseriteknologien innen bransjen for fritidskjøretøy. Samtlige campingvogner og bobiler fra det tyske caravanmerket er utstyrt med den anerkjente karosseriteknikken LLT, som bidrar til lang levetid, sikkerhet og høyere bruktverdi.
 LMC tilbyr et solid utvalg av ulike modeller og satser på løsninger spesielt tilpasset norske forhold. Foto: Oddgeir Visnes.
Ikke en regndråpe slipper inn
–  LMC er den eneste aktøren i bransjen som tilbyr 12 års tetthetsgaranti for samtlige bobiler og campingvogner, noe som gir våre produkter en unik fordel. Takket være vår nye, høykvalitets karosseriteknikk slipper ikke en eneste regndråpe inn i våre bobiler eller campingvogner, sier Michael Schmitz, leder ved LMCs tekniske avdeling.
Haugaland Caravan er stolt over å endelig være forhandler av det tyske kvalitetsmerket LMC. Foto: Oddgeir Visnes.
Aktuelt