2020 modellene strømmer på - kom innom for en titt og en kopp kaffe..

Kontakt Haugaland Caravan AS

Morten Knutsen
2 Selger 
Haugaland Caravan
Sentralbord 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Unikt karosseri gir

12 års tetthetsgaranti

Fuktskader regnes som en av de største truslene mot din bobil eller campingvogn. Slike skader medfører dyre reparasjoner og ødelagte ferier. Som eneste aktør i caravanbransjen tilbyr LMC hele 12 års tetthetsgaranti for alle sine produkter, takket være unike materialer og nye produksjonsmetoder.

LMCs unike Long Life Teknologi regnes som den mest innovative karosseriteknologien innen bransjen for fritidskjøretøy. Samtlige campingvogner og bobiler fra det tyske caravanmerket er utstyrt med den anerkjente karosseriteknikken LLT, som bidrar til lang levetid, sikkerhet og høyere bruktverdi. 

–  LMC er den eneste aktøren i bransjen som tilbyr 12 års tetthetsgaranti for samtlige bobiler og campingvogner, noe som gir våre produkter en unik fordel. Takket være vår nye, høykvalitets karosseriteknikk slipper ikke en eneste regndråpe inn i våre bobiler eller campingvogner, sier Michael Schmitz, leder ved LMCs tekniske avdeling.
Noe for enhver smak
– LMC er et fantastisk merke, som vi har forhandlet i over 30 år. De er kjent for høy kvalitet, og vi opplever svært få reklamasjoner på produktene fra LMC. Samtlige modeller har også veldig fint design både innvendig og utvendig, forteller Margunn Mellingen hos Bergen Caravan. – LMC tilbyr både bobiler og vogner i ulike prisklasser og størrelser, så her burde det være noe for enhver smak. De er også den eneste produsenten som kan gi 12 års tetthetsgaranti for både bobil og vogn, noe som er et fantastisk pluss for kunden, påpeker hun. 
LMC tilbyr bobiler i seriene Breezer, Cruiser og Explorer, og satser på løsninger tilpasset norske forhold. Foto: Oddgeir Visnes.
Komposittmaterialer
LMCs unike komposittmaterialer erstatter tradisjonelt treverk, og nye produksjonsmetoder bidrar til vanntetthet, stabilitet og lavere vekt. – Det finnes ingen ulemper ved å ikke bruke treverk. Den nye karosseriteknikken med komposittmaterialer er dessuten mindre komplisert enn den tradisjonelle konstruksjonen med treramme og kryssfiner, sier Schmitz. – Skulle vann mot formodning komme inn i vognen eller bobilen på grunn av feilproduksjon eller annet, vil det ikke forårsake skade takket være komposittmaterialene, påpeker han.
Kroken Caravan Import overtok tidligere i år agenturet på LMC campingvogner og bobiler i Norge. Foto: Produsent.
Tåler selv de vanskeligste forhold
Været er ikke alltid med oss når vi skal ut på reise, spesielt i Norge og haglskader er et viktig tema for mange campingentusiaster. Med LMCs Long Life Teknologi kan du gå alt dette i møte, uten bekymringer. Produsentens løsning for skader grunnet vær og vind er et glassfiberforsterket kunststoff kalt GFK. Både takkledning og understell er kledd i det robuste og motstandsdyktige fiber-kunststoffet, som gir værbestandighet, beskyttelse mot hagl og tåler selv de vanskeligste forhold.
LMC er den eneste aktøren i bransjen som tilbyr 12 års tetthetsgaranti for sine bobiler og vogner. Foto: Oddgeir Visnes.
Klebeteknikk
Det er dessuten kun hos LMC at kjøretøyets indre vegger, isolasjonslag og ytterkledning blir forbundet til en stabil enhet ved å bruke en ensartet klebeprosedyre. PU-klebestoffet, som ble utviklet spesielt for LMC har de samme høykvalitets-egenskapene som bæremateriale, og påføres under strengt kontrollerte forhold. Dermed garanterer LMC absolutt belastningsevne, samt gjennomgående motstandsdyktighet mot fuktighet i karosseriet.
LMCs produkter karakteriseres av innovative løsninger og sporty eleganse. Foto: Oddgeir Visnes.
Høyere annenhåndsverdi
– Takket være LLT og vår 12 års tetthetsgaranti har et LMC-produkt også høyere annenhåndsverdi, noe som er en stor fordel for kunder som velger å investere i bobil eller campingvogn, avslutter Schmitz. Tetthetsgarantien på 12 år forutsetter en årlig, gebyrbasert kontroll utført av en godkjent LMC-forhandler og gjelder inntil 120.000 km.
Aktuelt