2021 modellene strømmer på - kom innom for en titt og en kopp kaffe..

Kontakt Haugaland Caravan AS

Morten Knutsen
Selger 
Haugaland Caravan
Sentralbord 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Handler du ny campingvogn i høst, får du med på kjøpet en vinterplass i en av Norges flotteste helårs ferieparker. Foto: Vegard Breie.

"Ål inclusive" ved kjøp av ny campingvogn:

Få gratis vinterplass i Norges flotteste feriepark

Kjøper du ny campingvogn i høst, får du med på kjøpet en vinterplass i Norges kanskje aller beste campingplass, Hallingdal feriepark i Ål. I tillegg får du med et sesongkort ved Ål Skisenter. Tilbudet gjelder et begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla!

Vinterplassene er tilgjengelige fra 1. september til 30. april, og har en verdi på kr 9.950. I tillegg får du ett sesongkort til Ål Skisenter verdt kr 3.900, fri adgang for barna i Hurramegrundt Innendørs Lekeland i hele perioden og rabatterte priser på andre aktiviteter i Hallingdal Feriepark

Tilbudet gjelder et begrenset antall vinterplasser dersom du bestiller deg en ny Bürstner, Eriba eller LMC campingvogn fra godkjent merkeforhandler nå i høst (les mer om vognmerkene nederst på siden).
Ferieparken har ved flere anledninger blitt utpekt til Norges beste campingplass. Foto: Vegard Breie.
Ekte caravanluksus
Ferieparken, som gir deg ekte caravanluksus, har vekket internasjonal oppsikt. Den har status som Spitzplatz hos ECC, og er kåret til en av Europas aller beste campingplasser. Hallingdal Feriepark er også en av fem campingplasser i Norge som har fått fem av fem stjerner av NHO Reiseliv. Ferieparken er åpen hele året, og byr på et komfort-, aktivitets- og opplevelsestilbud som overgår vanlige forventninger til en campingplass.
Hallingdal Feriepark byr på femstjerners fasiliteter og egen restaurant. Foto: Hallingdal Feriepark.

Bergtatt Bistro
Ferieparken ligger nært Ål sentrum, midt i Hallingdal. Her finner du blant annet en førsteklasses restaurant, egen nærbutikk, eventyrgolf, besøksgård, innendørs lekeland, klatrepark, flotte sanitæranlegg og mye mer.

I restauranten Bergtatt Bistro får man servert nydelig lunsj og middag hver dag. Bistroens spesialitet er retter med kortreiste råvarer fra Hallingdal, som krydres med langreiste og spennende oppskrifter.

I vinterparadiset Hallingdal er det ett stort mangfold av snøaktiviteter - her fra Norges lengste akebakke. Foto: Vegard Breie.

Vintermoro for store og små
Ål Skisenter ligger kun 10 minutters kjøring unna ferieparken. Svartebergløypa er en av landslagenes egne treningsløyper, samtidig som Ål Skisenter er regnet som en av de beste bakkene for nybegynnere og barn. Hallingdal Feriepark har også en egen vinterpark for barna, med skøytebane, akebakke og langrennsløype. Her kan barna leke og kose seg i timevis, mens de voksne er rett i nærheten.
Kjøp campingvogn i høst, og få gratis vinterplass og sesongkort med på kjøpet. Foto: Vegard Breie.
Utmerket turområde
Området rundt Ål er fullt av strålende turmuligheter og flotte skiløyper. Vi snakker om hele 400km med preparerte langrennsløyper i høyfjells- og skogsterreng, og det kjøres spor helt ned i selve ferieparken. Løypemaskinene i området har GPS-sender, så du alltid kan følge med hvor løypene er helt nykjørte.
Den populære Eriba campingvognserien er endelig tilbake i Norge. Foto: Produsent. 

ERIBA Campingvogner
Eriba er campingvogner i særklasse, og er kjent for høy kvalitet i alle ledd. Kanskje ikke så rart, siden Eriba produseres av Hymer - norges mest solgte bobilmerke de siste årene. I Eriba-vognene finner du praktiske løsninger, store lasterom og gjennomtenkte kjøkkenløsninger. Interiør og design byr på en moderne og lun atmosfære.

Bürstner tilbyr moderne campingvogner med det lille ekstra. Foto: Produsent. 
Bürstner campingvogner
Romslige planløsninger, suverene vinteregenskaper og et omfattende standardutstyr er noen av faktorene som gjør campingvogner fra Bürstner til en favoritt blant mange nordmenn. Velger du en campingvogn fra Bürstner vil du alltid finne et harmonisk interiør. Produsentens arkitekter, designere og ingeniører jobber tett sammen for at romfølelse, møblering og funksjonalitet skal være perfekt tilpasset hverandre. 
LMC fører et bredt utvalg av modeller og tilbyr alt fra små kjørevogner, til større familievogner. Foto: Produsent.
LMC campingvogner
LMC fører et bredt utvalg av ulike modeller og tilbyr alt fra små kjørevogner, til større vogner for hele familien. Med modellseriene Style, Vivo, Musica og Maestro tilbyr LMC en campingvogn for enhver smak og hvert behov. LMC er eneste vognprodusent på markedet som tilbyr 12 års tetthetsgaranti.
Aktuelt