2020 modellene strømmer på - kom innom for en titt og en kopp kaffe..

Kontakt Haugaland Caravan AS

Morten Knutsen
Selger 
Haugaland Caravan
Sentralbord 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Hallingdal Feriepark lyser opp i mørket: Høy standard på alle fasiliteter og et bredt tilbud av aktiviteter har bidratt til at ferieparken i Hallingdal hevder seg blant de aller beste europeiske anleggene. Foto: Oddgeir Visnes.

Full pott i internasjonal kåring

Norsk feriepark Europas flotteste

Hallingdal Feriepark vekker internasjonal oppsikt. Ferieparken som gir deg unik caravanluksus er kåret til en av Europas aller beste campingplasser. Nå er den også tatt opp som medlem i det ypperste av det ypperste - Leading Camping Europe.

Feiereparken er den eneste i Skandinavia som har fått denne utmerkelsen som best kan sammenlignes med «Fem stjerner» i Michelin-guiden for restauranter.

- Vi er stolte. Dette henger høyt og er et resultatet av den profesjonaliseringen og oppgraderingen vi har arbeidet med de siste årene, sier en fornøyd eier og leder ved Hallingdal Feriepark, Thorstein Berg som har store planer om å bygge mer campingluksus flere steder i Norge.

Ferieparken i Ål i Buskerud som TV2 har omtalt som Norges svar på Disneyworld, er tildelt fem av fem mulige poeng av Europa Camping og Caravaning (ECC).

>> Se flyer på årets sommerkampanje her

"Top spot"

Ifølge Camping News Magazine gjør dette Hallingdal Feriepark til Norges første og eneste "top spot" campingplass. Totalt 5500 campingplasser i Europa ble vurdert, og bare 197 av disse ble tidelt "top spot" status.

Leading Camping Europe

På 20 år er det kun 40 campingplasser som har passert nåløyet for medlemskap i Leading Camping Europe. Om campingplassene holder mål undersøkes i løpet av tre uanmeldte besøk og 248 kontrollpunkter.

Eier Thorstein Berg er klar for å gjenta suksessoppskriften fra Hallingdal flere andre steder i landet. Foto: Gaute Iversen.

Vil bygge flere ferieparker

Så langt har ferieparken vært en så stor suksess at eieren, Thorstein Berg, i første omgang har planer om å etablere 6-8 tilsvarende ferieparker i Norge, blant annet ved Atlanterhavsveien i Møre og Romsdal. Det kan bety en aldri så liten campingrevolusjon i Norge.

Åpner for utlandet

- Veldig stas å sette Norge på kartet ute i campingeuropa og være første og eneste norske ECC Spitzenplatz. Det vil nok åpne mer for det utlandske markedet. Utmerkelser er selvfølgelig viktig, men det aller viktigste er hva gjestene våre synes og tilbakemeldingene har vært helt fantastiske, sier markedssjef Agnete Berg Sataslåtten om ferieparken som ble åpnet i fjor sommer.

Markedssjef Agnete Berg Sataslåtten i Hallingdal Feriepark i Ål er fornøyd med å være landets første og eneste "Top Spot" campingplass. Foto: Oddgeir Visnes.

Drømmesommer

Årets drømmesommer har gitt rekordbesøk i ferieparken som omtales som et eventyr for Ål og Hallingdal. I forbindelse med åpningen i fjor fikk ferieparken fem stjerner i NHO reiselivs klassifisering. Bare tre andre campingplasser har samme klassifisering.

Lei din egen campingvogn med vinterisolert "spikertelt". Foto: Oddgeir Visnes.

Test luksusvogner

I ferieparken kan du leie luksusvogn og teste ut om et campingliv på første klasse - "glamping" - er noe for deg og din familie. Ferieparken har ti av Cabbys største og flotteste vogner for utleie. Hver vogn er åtte meter med caravanluksus og naturligvis utstyrt med kabel-TV, wifi og vinterisolerte fortelt.

>> Les om campingvognen Knaus Lifestyle her

Lekker beliggenhet: Funkishyttene ved elven i Hallingdal Feriepark. Foto: Oddgeir Visnes.

Bo flott

Men du kan også bo i egen vogn eller bobil, i en styltehytte av hesjestaur fem meter over bakken, eller langs elvebredden i en av de 18 arkitekttegnede funkishyttene med glassfasade og peis. Konseptet er at selv overnattingstilbudene skal være en attraksjon i ferieparken.

Luksushotell eller campingplass? Det arkitekt-tegnede resepsjonsområdet holder høy standard. Foto: Oddgeir Visnes.

Romslig

Oppstillingsplassene til vogn og bobil er dessuten svært romslig. Du har også muligheter for å leie deg ekstra stor komfortplass på hele 140 kvadratmeter og muligheter for å leie seg et helt eget bad under oppholdet.

>> Les om Hymer Norwayline her

Ny standard

- Hallingdal Feriepark har hele veien ønsket å sette en helt ny standard for campingplasser i Norge samt å knytte en rekke aktivitetstilbud til ferieparken både sommer og vinter, forteller Sataslåtten.

Test dine ferdigheter i klatreparken, spennende og morsomt for barn i alle aldre. Foto: Oddgeir Visnes.

Alt og litt til

Ferieparken har det meste av aktiviteter og velværetilbud for små, store og firbeinte. Besøksgård, en fantastisk klatrepark, zipline, en luftig lekepark, innendørs lekeland, aktivitetsløyper, kano, ulike serveringssteder, velværesenter, et svært så elegant felleskjøkken og et uvanlig flott sanitæranlegg og til og med et eget Fidospa for hunder. Nytt i år er at det også er investert i et konferanselokale for 90 personer.

Aktuelt