2020 modellene strømmer på - kom innom for en titt og en kopp kaffe..

Kontakt Haugaland Caravan AS

Morten Knutsen
Selger 
Haugaland Caravan
Sentralbord 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Med Bürstner Nordic bobil har du alt du trenger på ett sted. Uansett om du ønsker aktive opplevelser, eller bare vil slappe av med en god kopp kaffe og nyte synet av flott natur.

Bürstner Nordic Edition:

Perfekt for norske forhold

Bürstner vil gjenerobre tapte markedsandeler med tre nye, velutstyrte varianter av en Nordic Edition-bobil. Ifølge merkeansvarlig for Bürstner i Norge, Svein Erik Gråberg, har Nordic-modellene alt som skal til for å vinne nordmenns hjerter.

Bürstner har en lang historie i Norge og har levert gode tall i mange år både når det gjelder vogner og bobiler. I hele perioden 2004 til 2012 var Bürstner hvert eneste år Norges mest solgte bobil med modellen Nordic T615.

Tapte andeler
- Bürstner droppet Nordic-varianten fra 2013 og vi solgte da det komplette standardprogrammet til Bürstner. Det var da Bürstner tapte markedsandeler i Norge, sier Gråberg, merkeansvarlig for Bürstner i Norge. For å gjenerobre tapte markedsandeler inngikk man et tett samarbeid med Bürstner og fabrikken i Tyskland.

>> Les mer om nye Bürstner Nordic Edition
På alle de tre modellene er kjøkkenet utstyrt med et kokeapparat med tre bluss som elegant skjules under glassdekselet. I de store skuffene – alle på metallskinner på rullelager – kan alt kjøkkenutstyr enkelt plasseres.
Skreddersydde ny Nordic
- Vi ønsket at det ble skapt noe som er spesielt laget og godt egnet for det norske markedet og for norske kunder, forklarer Gråberg.

Man jobbet samtidig tett mot det norske markedet og ikke minst forhandlernettet i jakten på å skape den bilen som kundene ønsket å kjøpe.
Nordic Edition er spesielt utviklet for det nordiske klimaet, og er skapt for helårsbruk.
Laget for Norge og Norden
– Med hånden på hjertet; er Nordic-varianten noe mer enn en gimmick?
– Bürstner Nordic er ingen gimmick i det hele tatt. Nordic er laget for det nordiske klimaet, spesielt med tanke på utrustningen som stor varmer, gulvvarme, vinterisolert matte utvendig og oppvarmbar spillvannstank. Bobilen har god luftsirkulasjon som gjør at inneklimaet er veldig bra når den brukes om vinteren, forklarer Gråberg.

Fire årstider
– Hvorfor trenger norske kunder en bobil spesielt laget for nordiske
forhold?
– Det er viktig med tanke på temperaturforskjellene vi opplever her. Det er vinter, vår, sommer og høst. Vi har fire årstider og man skal kunne bruke bobilen i alle de fire årstidene. Det er da viktig å ha god luftsirkulering, og som tidligere nevnt, god varme slik at du vil oppleve temperaturen inne i bobilen som veldig behagelig.
Et praktisk kjøkken med stor arbeidsflate, 145 l kjøleskap og romslige overskap gjør at du kan tilberede de fineste måltider når du måtte ønske.
Trygghet
Gråberg mener det gir en trygghet for kunder som velger Nordic at de velger en bil som er spesielt utviklet for det nordiske klimaet, og at den er laget i et svært tett og nært samarbeide mellom norske forhandlere og Bürstner.

– Betyr det at andre bobiler ikke er like godt egnet for nordiske
forhold?
– Det betyr ikke at de andre merkene i Norge ikke kan brukes vinterstid, men vårt produkt er beregnet for det og bygd opp for å kunne klare en norsk vinter og gi den beste brukeropplevelsen.
En god natts søvn er viktig for å kunne nyte dagene, og Bürstner Nordic har det som skal til.
Fullspekket
Hva vil du spesielt fremheve ved den nye Bürstner Nordic Edition?
– Det er den første som har kommet med led-lys som standard i vår markise, Thule 5002. Den leveres med Bora Air fortelt inkludert. Det er tre forskjellige utgaver av Nordic Edition slik at våre kunder skal kunne finne sin variant. Den leveres med to enkle senger, med sidestilt dobbeltseng eller med midtstilt dobbeltseng. Bobilen er registrert for 3500 kg, det vil si at du kan kjøre den på vanlig klasse B.

Gråberg nevner også at bobilen er spekket med utstyr som CDspiller, DAB-radio +, TV, ryggekamera og som nevnt både markise og fortelt.

– Vi har forsøkt å tenke på alt slik at våre kunder kan reise rett på tur etter at de har kjøpt bilen, sier Svein Erik Gråberg.
Aktuelt