2020 modellene strømmer på - kom innom for en titt og en kopp kaffe..

Kontakt Haugaland Caravan AS

Morten Knutsen
Selger 
Haugaland Caravan
Sentralbord 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Thomas Alsgaard har bidratt til å løfte Hymer til Norges mest solgte bobilmerke i 2015.

Hymer på salgstoppen i Norge:

To enere i en bobil

Hymer er en så komfortabel bobil at svigermoren til Thomas Alsgaard (44) foretrekker å sove i den når hun er på hjemmebesøk hos familien. For første gang er Hymer Norges mest solgte bobilmerke.

- Sengene og madrassen i bilen er noe av det beste jeg har opplevd. Til tross for mine ryggplager sover jeg som en stein, forteller Thomas som er en svoren Hymer-fan.

Han hadde sine fordommer mot bobiler og bobillivet, men Alsgaard ble fort frelst i selskap med sin Hymer.
Fornøyd: Administrerende direktør i Hymer AG Jörg Reithmeier liker utviklingen for Hymer i Norge. Her sammen med Thomas Alsgaard. 
To på topp
44-åringen opplever stor suksess som eier og leder i det private langrennsteamet Team Leasplan Go med løpere som dominerer og topper resultatlistene. Nå har også bobilen til Thomas gått til topps som Norges mest solgte bobilmerke i 2015. Se listen over de ti mest solgte bobilene i 2015 nederst i saken.
 
Perfekt med Thomas
- Samarbeidet med Thomas Alsgaard har fungert perfekt. Han er en knallgod ambassadør for bobillivet generelt og Hymer spesielt. Jeg tror at han skal ha en del av æren for at Hymer nå er på topp i Norge. Thomas har alltid vært en ener og nå er Hymer det også, smiler Tor Grüner, General Manager i Kroken Caravan Import AS.
 
Det er Tor Grüner som har gått igjennom statistikken som viser at Hymer er den bobilen som solgte mest i et totalmarked som økte med 9.5 prosent i Norge.
 
Overrasket stort
- Jeg hadde liten eller ingen erfaring med bobil eller campingvogn før jeg inspirert av Ole Einar Bjørndalen ville prøve ut mulighetene med en bobil. Etter å ha fått diverse råd, falt valget på en Hymer og den har overrasket og imponert meg, forteller Thomas.
 
Skiesset med fem OL-gull, seks VM-gull og syv NM-titler, disponerer en Hymer B-klasse SL. Den nærmere ni meter lange bobilen er stor og romslig innvendig med komfortable sittegrupper, elegant innredning og mye skapplass.
 
Høy komfort
- Det er generelt sett den høye komforten som imponerer og overrasker. Bilen er varm og god selv på vinterstid. Vi har testet den i over 20 minus. Madrassene i sengene og sovekomforten er som nevnt helt konge. Jeg vil også trekke frem den romslige dusjen som alltid leverer nok varmt vann som et stort pluss. Alt har vært bedre og enklere enn jeg forestilte meg i forhold til å bo og bruke bobilen, sier Thomas.
Turkameratene: Thomas Alsgaard og Hymer-bobilen. 
Gode kjøreegenskaper
En annen positiv overraskelse er hvor godt 44-åringen, med erfaring som rallykjører, trives med å kjøre den relativt store og lange bilen. Selv på dårlig vinterføre koser han seg bak rattet. Han synes heller ikke den er vanskelig å manøvrere på trange campingplasser.

Thomas bruker bobilen til trening, restitusjon og ikke minst familieturer med kona Rønnaug Schei Alsgaard og parets to barn. Eldstejenta Marie (6) vil helst dra på bobiltur hele tiden.

Leverer varene
- For å få til en slik formidabel økning som Hymer hadde i 2015, er man helt avhengig av å ha forhandlere med på lasset. For sesongen 2015 kom vi med flere gode modeller som slo godt an i Norge – de såkalte Hymer Premium Line, forteller Grüner.

Han mener det er svært viktig for å lykkes at forhandlere føler at dette er bra biler, at bilene fungerer bra og innfrir på alle områder.

- Helårsegenskapene ved Hymer blir verdsatt og Thomas har stått for en type bekreftelse av seriøsitet, kvalitet og oppfattet helhet, tror Tor Grüner.
Thomas Alsgaard og Tor Grüner. 
Trendy
Samtidig har Thomas bidratt til å gjøre helt nye kundegrupper nysgjerrige på bobil. Bobilen er i ferd med å bli trendy og populær. Thomas har signalisert at bobil passer perfekt også for aktive familier med små barn, ifølge General Manager Grüner.
 
Blant de beste
- Hymer har befestet sin posisjon som en av de absolutt beste bobilene i Norge og at den topper salgsatstikken for 2015 bekrefter at dette er en virkelig god bobil, mener Tor Grüner i Kroken Caravan Import.

DE TI MEST SOLGTE
Hymer solgte ifølge registreringstall for 2015, 304 bobiler som er en økning på 75 eller nærmere 33 prosent fra 2014. Totalt ble det solgt 2772 nye bobiler i fjor og det er en økning på ti prosent.

Dette er lista over de ti mest solgte bobilene i 2015:
 
Caravanbransjen kunne glede seg over gode salgstall i 2015. Også nye campingvogner hadde en salgsøkning. Totalt ble det solgt 2597 nye vogner som er en økning på seks prosent. I tillegg var det etterspørsel etter brukte bobiler og vogner. Antall registrerte bobiler nærmer seg nå 50 000 biler, ifølge Norges Caravanbransjeforbund.
Aktuelt