Meny Søk
Durchsicht_Lounge.jpg
IKEA-preg: Trendy design med blant annet egen barløsning bidro til at den nye campingvogna fra Knaus fikk stor oppmerksomhet da den ble presentert på Caravanmessen i Düsseldorf tidligere i fjor høst. Tekst: Freddy Kongsberg. Foto: Produsent.

Med egen barløsning: Trendy for urbane

Denne campingvogna er skreddersydd unge og urbane familier på jakt etter kule farger, moderne og nyskapende interiør og smarte løsninger.


Knaus Lifestyle skiller seg ut blant de tradisjonelle vognene, og har blitt svært populær i Tyskland.
Durchsicht_VnH.jpg

Unge Urbane

- Vogna er veldig spesiell. Den har truffet godt i et marked av unge, urbane barnefamilier som har ønsket seg en annerledes vogn i en mer moderne innpakning enn de tradisjonelle vognene og løsningene, sier general manager Tor Grüner i Korken Caravan Import AS.
Lifestyle.jpg

Skreddersydd

En relativt ny trend blant produsentene er å satse på skreddersydde innredninger og løsninger til for eksempel to personer, eller til unge, urbane familier med sans for innovative og moderne løsninger.
Anstelltisch-etc.jpg

Barløsning

Spiseavdelingen har en moderne barløsning. Køyesenger skal gjøre det kult for barna å bli med på tur i vogna med sengeplass til fire.
Kueche_Web-mit-Landschaft.jpg

Smart

Ifølge Knaus skal Lifestyle gi en følelse av "Club-Lounge" med smarte løsninger, moderne design, trendy og harmoniske fargekombinasjoner. Om bord finner man en rekke praktiske, funksjonelle og tøffe detaljer som utrekkbare avlastningsbord, avansert belysning, bra med hyller og god plass for oppbevaring.
Bar_Tresen.jpg

Romslig

- Den er fin å se på fra utsiden og romslig og ryddig inni og med detaljer som blant annet to høye vinduer rett over spiseavdelingen, forteller Grüner som har stor tro på at vogna også vil slå godt an i Norge og blant en ynge generasjon caravanister på jakt etter en utradisjonell, spesiell vogn som  matcher de med sans for det urbane.

Mange omtaler Knaus Lifestyle som en klassiker i ny drakt, men ifølge Grüner kan nye Lifestyle nesten ikke sammenlignes med den tidligere versjonen hva gjelder utseende.

Les også om campingvognen Knaus Südwind her