Meny Søk
johann-happacher_caravanpark_sexten_foto_oddgeir--2-.jpg
Tekst: Oddgeir Visnes/Foto: Oddgeir Visnes/Caravan Park Sexten

Han eier Europas aller beste campingplass

I resepsjonen på Caravan Park Sexten i Nord-Italia er veggene dekorert med utmerkelser. Stort sett hvert eneste år kåres, rangeres og hylles familiebedriften av nettsteder, organisasjoner og gjester for sine utmerkede fasiliteter og gode service.

CPS-Panorama-SOMMER.jpg
Vakkert landskap: Ingenting å si på beliggenheten når du besøker Caravan Park Sexten.

Store bobilplasser

Når du besøker Sexten i bobil, kan du velge å stå på en plass som er hele 340 m2. Det gir rikelig med boltreplass og passe avstand til naboen. Ifølge Johann har de til sammen 150.000 gjestedøgn i året, noe som sysselsetter 80 mennesker i toppsesongen og 55 i lavsesong.
camping_park_behandlet.jpg
Særdeles romslig: De største bobilplassene kunne fint fått plass til både to og tre bobiler.

Gourmetresturant og lokal mat

Sexten har to restauranter, hvorav en gourmetrestaurant som legger listen høyt. Her kan man bestille både fire- og femretters herremåltider. I 2013 åpnet de også en butikk hvor man blant annet kan kjøpe lokale matvarer.

gormet.jpg
En av fire retter i gourmetrestauranten.

Sommelier_vinkjeller.jpg
Egen vinkjeller er en selvfølge når man driver gourmetrestaurant.

Spa, bad og sauna

De 13 saunaene i velværeanlegget er spennende byggverk, med detaljer som imponerer. I badeanlegget er det peis, fossefall, jettegryter og grotter, og om du vil kan du svømme gjennom en dør og ende opp ute under åpen himmel.
Caravanpark-sauna.jpg
En av 13 Saunaer hos Caravan Park Sexten, Hver enkelt har unik utforming.

Ett års ventetid

Vil du være romantisk og bo i en eksklusiv tretopphytte, bør du være tålmodig; ventelisten er ett år. Prisen pr natt for to - inkludert champagne, fire-retters middag, frukt, frokost og inngang i spa - er 320 Euro.
park_sexten2.jpg
Badeanlegget i Caravan Park Sexten er stedet for å slappe av mellom turopplevelsene.

Oppdag nye steder

Caravan Park Sexten ligger i et naturskjønt område og er et bra utgangspunkt for flotte naturopplevelser hele året. Gå fotturer i de mektige Dolomittene eller besøk de vakre innsjøene i nærheten, for eksempel Pragser Wildsee hvor flere Italienske filmer er spilt inn. Med bobil eller vogn har du frihet til å jakte de beste opplevelsene - og være der så lenge du ønsker.
park_sexten3.jpg
Pragser Wildsee er en virkelig naturperle, kun tre kvarters kjøring fra Caravan Park Sexten. Stedet er kjent som kulisse for innspilling av mange italienske filmer, og har en fin tursti rundt hele innsjøen.

park_sexten1.jpg
Med bobil kan du stoppe og ta en pust i bakken når det passer deg. Her ved en av de mange kirkene i Italia, noen kilometer før man kommer til Pragser Wildsee.