2021 modellene strømmer på - kom innom for en titt og en kopp kaffe..

Kontakt Haugaland Caravan AS

Morten Knutsen
Selger 
Haugaland Caravan
Sentralbord 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Ferie på første klasse

Haugaland Caravan as startet i 1995 og er et veletablert caravanfirma som tilbyr et bredt utvalg av nye og brukte bobiler og vogner til meget konkurransedyktige priser. Vi gir 5 års Norgesgaranti på nye bobiler og inntil 2 år på brukt.

Hos oss vil du møte ekte caravanfolk med hjerte for caravan. Entusiaster med stor kunnskap, som lever og ånder for at du som kunde skal få akkurat den caravan du ønsker deg. I tillegg skal vi være en totalleverandør, en partner som kan hjelpe deg fra første øyeblikk. Fra modellvalg og finansiering, til det å yte topp service i mange år etter du har fått nøklene til din caravan.

Vi lever av vår kompetanse og seriøsitet overfor kunder og leverandører. Vi skal tilby de beste caravanmerkene i markedet til svært konkurransedyktige priser. Vi merker oss at bransjen fristes av større marginer i gode tider. Her holder vi hodet kaldt og tilbyr jevnt gode priser. Dette er noe markedet, våre faste og nye kunder har merket seg.

Gode opplevelser oppstår når forventninger innfris. Innfrir vi forventningene etterlever vi samtidig vår visjon om å skape gode opplevelser for våre kunder.

Uteareal er nå utvidet til ca 12 mål, så vi har rikelig med plass til utstilling. 

Utvalget av campingvogner og bobiler er stort til enhver tid.
Vi fører også et bredt spekter med rekvisita til vogner og bobiler.