Meny Søk
haugaland.jpg

Haugaland Caravan AS har bobiler og campingvogner for alle.

Haugaland Caravan as startet allerede i 1995 og er et veletablert caravanfirma som tilbyr et bredt utvalg av nye og brukte bobiler og vogner til meget konkurransedyktige priser. Alle brukte caravans selges fri for hefftelser og inntil 2 års garanti på nytt og 3-6 mnd på brukt.

Om oss

Hos oss vil du møte ekte caravanfolk med hjerte for caravan. Entusiaster med stor kunnskap, som lever og ånder for at du som kunde skal få akkurat den caravan du ønsker deg. I tillegg skal vi være en totalleverandør, en partner som kan hjelpe deg fra første øyeblikk. Fra modellvalg og finansiering, til det å yte topp service i mange år etter du har fått nøklene til din caravan.

Vi lever av vår kompetanse og seriøsitet overfor kunder og leverandører. Vi skal tilby de beste caravan i markedet til svært konkurransedyktige priser. Vi merker oss at bransjen fristes av større marginer i gode tider. Her holder vi hodet kaldt og tilbyr jevnt gode priser. Dette er noe markedet, våre faste og nye kunder har merket seg.

Gode opplevelser oppstår når forventninger innfris. Innfrir vi forventningene etterlever visamtidig vår visjon om å skape gode opplevelser for våre kunder.

Haugaland Caravan AS flyttet inn i tidsmessige og flotte nye lokaler på Frakkagjerd desember 2000.
Lokalene er på 1000 m² med utstilling, butikk, verksted, kontorer.

Uteareal er nå utvidet til 11 mål, så vi har rikelig med plass til utstilling.
Utvalget av campingvogner, villavogner og bobiler er stort til enhver tid.
Vi fører også et bredt spekter med telt rekvisita til vogner og bobiler.

haugaland2.jpg